Yritysesittely

PerusKatto Oy on vuonna 2020 perustettu kattoremontteihin erikoistunut yritys, jonka toimialueena ovat Uusimaa ja Päijät-Häme. Toimipisteemme sijaitsee Mäntsälässä, jossa valmistamme työmaillemme tarvittavat piipunpellit sekä erilaiset peltilistat. Meillä on vankka kokemus sadoista kattoremonteista vuosikymmenen ajalta, mikä takaa laadukkaan ja ammattitaitoisen palvelun.

PerusKatto Oy on Luotettava Kumppani -ohjelman jäsenyritys. Tämä tarkoittaa, että yrityksemme toiminta on täysin läpinäkyvää, ja tilaajavastuulain alaiset tiedot ovat kaikkien nähtävillä. Voit luottaa siihen, että olemme luotettava ja ammattitaitoinen kumppani kattoprojektissasi.

Asiakkaidemme luottamuksen tärkeyttä korostamme tarjoamalla kaikille töillemme viiden vuoden takuun. Tämä kertoo sitoutumisestamme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.

Valitsemalla PerusKatto Oy:n saat takuulla laadukasta ja luotettavaa palvelua.

Tärkeimpiä palveluitamme

Kattoremontit: Olipa kyseessä sitten profiilipeltikatto, tiilikatto tai mikä tahansa muu vaihtoehto, me huolehdimme siitä, että uusi kattosi on kestävä ja näyttävä.

Sadevesijärjestelmät: Tarjoamme sadevesijärjestelmien suunnittelua ja asennusta, jotta katto ja sadevesijärjestelmä toimivat saumattomasti yhteen.

Kattoturvatuotteet: Asennamme kattoturvatuotteita, kuten kattotikkaita ja lumiesteitä.

Piipunpellitykset: Meiltä saat piipunpellitykset ja tarvittaessa myös piippujen korjausmuuraukset.

Scroll to Top