Kattoremontin takuu

Kattoremontti on merkittävä investointi ja haluamme varmistaa, että asiakkaamme voivat luottaa työmme laatuun ja materiaalien kestävyyteen. Siksi tarjoamme kattoremontteihimme kattavan takuun. Se kattaa remontin erilaiset osatekijät ja antaa tilaajalle mielenrauhaa.

Asennustakuu 5 vuotta: Kattoremonttimme on taattu viiden vuoden asennustakuulla. Tämä tarkoittaa, että työmme ja asennuksemme ovat suojattuja mahdollisia virheitä vastaan.

Kattoturvatuotteiden tehdastakuu 25 vuotta: Asentamamme kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet ja kattotikkaat kestävät aikaa ja käyttöä.

Sadevesijärjestelmien tehdastakuu 25 vuotta: Sadevesijärjestelmämme ovat laadukkaita ja kestäviä ja niille myönnetään tehtaan takuu 25 vuodeksi.

Kattopellin maalipinnan takuu (SSAB) 25 vuotta: Käytämme laadukkaita kattopeltejä, joiden maalipinnoitteelle myönnetään 25 vuoden takuu. Tämä takaa maalipinnan hyvän ulkonäon pitkäksi aikaa.

Kattopellin tekninen takuu (SSAB) 50 vuotta: Kattopeltien tekniselle toimivuudelle annetaan jopa 50 vuoden takuu. Tämä kertoo materiaalien laadusta ja luotettavuudesta.

On tärkeää huomata, että vaikka takuut tarjoavat suojaa monilta mahdollisilta ongelmilta, ne eivät tee katosta täysin huoltovapaata. Säännöllinen ja ammattitaitoinen kattohuolto on edelleen välttämätöntä vesikaton pitkäikäisyyden ja suojan varmistamiseksi. Materiaalitakuut eivät kata vaurioita, jotka johtuvat huollon laiminlyönnistä, aluskatteen ongelmista tai huolimattomasta liikkumisesta katolla.

Kattoremontin takuu ei ole pelkkä paperi, vaan se on vakuutus siitä, että työ on tehty ammattitaidolla käyttäen laadukkaita materiaaleja.

Scroll to Top