Peltikattoremontti

PerusKatto Oy:llä on pitkä kokemus peltikatoista. Kokeneet asentajamme varmistavat, että peltikattosi asennetaan laadukkaasti ja takuutyönä. Tarjoamme monipuolisia peltikattoratkaisuja, joiden avulla saat tarpeisiisi sopivan katon.

Peltikatto on suosittu valinta helppohoitoisuutensa ja monipuolisten käyttömahdollisuuksiensa ansiosta. Ei sammaleita, lumi valuu itsestään pois ja katto kestää hyvin aurinkoa. Kattomateriaalimme ovat tyylikkään ja kestävän kattoratkaisun perusta. Olipa tarpeesi omakotitalon, kesämökin tai muiden rakennusten kattoremontti, PerusKatto Oy on valintasi laadukkaaseen peltikattopalveluun.

Profiilipeltikatot – valinnanvaraa ja tyyliä

Profiilipeltikatoissa on monia erilaisia vaihtoehtoja. Aaltopeltikatto on hyvin tunnettu, mutta asennamme myös pystysaumaisia ja tiilikuvioisia profiilikatteita. Tiilikuvioinen profiilipeltikatto yhdistää tiilen näyttävyyden ja peltikaton edut. Huolellisesti taivutettu teräspelti muuntautuu tiilikatteelta näyttäväksi kuvioksi, tuoden kotiisi perinteistä kauneutta ja modernia käytännöllisyyttä.

Aaltopeltikatto tarjoaa perinteistä ulkonäköä ja monipuolisia mahdollisuuksia. Valittavanasi on erilaisia aaltokuvioita ja värejä, joten voit luoda juuri haluamasi ilmeen niin rintamamiestaloon kuin rantahuvilaan. Aaltopellin pehmeät ja terävät aaltokuviovariaatiot antavat valinnanvaraa kohteeseesi sopivan profiilin löytämiseksi.

Lukkosaumakatto – tyylikästä ja kestävää

Lukkosaumakatto yhdistää tyylikkyyden, kestävyyden ja huoltovapauden. Tämä on suosittu valinta monissa kohteissa klassisista omakotitaloista moderneihin liikerakennuksiin, ja sen suosio jatkaa kasvuaan niin ammattilaisten kuin yksityisten rakentajien keskuudessa.

Asennus tapahtuu ilman näkyviä ruuveja, mikä antaa katolle siistin ja viimeistellyn ilmeen. Kattopinnalla ei ole ylimääräisiä reikiä tai kiinnikkeitä, mikä tuo katon ulkonäölle huomattavaa lisäarvoa. Lukkosaumakaton linjakkaat saumat luovat modernin ja tyylikkään kokonaisuuden, joka sulautuu saumattomasti monenlaisiin arkkitehtonisiin tyyleihin.

Lukkosaumakatto on suunniteltu kestämään vaativia sääolosuhteita ja ajan kulumista. Tiiviisti asennettujen saumojen ansiosta katto on erittäin sateenkestävä ja tuulenpitävä. Lukkosaumakatossa ei ole ruuvien aiheuttamia reikiä, mikä vähentää mahdollisuutta vuodoille ja vesivahingoille. Laadukkaista materiaaleista valmistettu lukkosaumakatto on pitkäikäinen investointi, joka kestää vuosikymmeniä ilman merkittäviä korjauksia tai huoltotöitä.

Lukkosaumakatto on käytännöllinen valinta niille, jotka haluavat katon, joka vaatii vähän huolenpitoa. Sen tiiviit saumat torjuvat tehokkaasti kosteutta ja estävät esimerkiksi sammaleiden kasvun. Tämä vähentää tarvetta puhdistus- tai huoltotoimenpiteille.

Laadukas kattoremontti avaimet käteen -periaatteella

PerusKatto Oy huolehtii kattoremontistasi alusta loppuun. Tarjoamme avaimet käteen -pakettiratkaisun aina suunnittelusta rakennusjätteiden poisvientiin. Uusi peltikattosi kestää vuosikymmenestä toiseen, kun annat meidän pitää siitä huolta myös tulevaisuudessa. Tilaa kauttamme myös peltikattohuollot ja pidä kattosi priimakunnossa.

Anna meidän auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi sopiva peltikattoratkaisu. Varmistamme, että saat laadukkaan ja kestävän katon, joka täyttää kaikki odotuksesi.

Peltikattoremonteillamme on seuraavat takuut:

  • asennustakuu 5 vuotta
  • kattoturvatuotteiden tehdastakuu 25 vuotta
  • sadevesijärjestelmien tehdastakuu 25 vuotta
  • kattopellin maalipinnan takuu (SSAB) 25 vuotta
  • kattopellin tekninen takuu (SSAB) 50 vuotta
Scroll to Top