Katon huoltotyöt

Vesikatto saattaa jäädä vähälle huomiolle, mutta sen merkitys kiinteistön kokonaiskestävyydelle on suuri. Säännöllinen ja ennakoiva kattohuolto on avainasemassa katon pitkän elinkaaren kannalta.

Säästöä katon huoltamisella

Säännöllinen kattohuolto ei ole vain kuluerä, vaan se tuo säästöä pitkällä aikavälillä. Huoltamalla kattoa säännöllisesti voidaan sen elinikää pidentää jopa useilla vuosikymmenillä. Ongelmat havaitaan ajoissa, jolloin ne voidaan korjata pienillä ja kohdennetuilla toimenpiteillä ilman tarvetta koko katon uusimiseen. Huolehtimalla katon kunnosta vältytään myös kosteusongelmilta, jotka voivat vaurioittaa talon muita rakenteita.

Teemme katollasi muun muassa seuraavia huoltotöitä:

  • Katon huoltotarkastus: Säännöllinen tarkastus on katon ylläpidon perusta. Teemme monipuolisia tarkastuksia kaikille katemateriaaleille ja kattotyypeille. Tarkastuksissa havaitsemme mahdolliset viat ja ongelmat ajoissa, jolloin voimme suunnitella tarvittavat toimenpiteet niiden korjaamiseksi.
  • Vesikourujen puhdistus: Vesikourujen puhdistus on tärkeä osa kattohuoltoa. Huolellisesti suoritettu puhdistus takaa asukkaiden ja sivullisten turvallisuuden sekä varmistaa vesikourujen asianmukaisen toiminnan.
  • Katon turvavarusteet: Asennamme määräysten mukaiset kattoturvatuotteet kiinteistösi katolle taloyhtiön tai yksityisasunnon tarpeiden mukaan. Kattoturvatuotteet ovat tärkeitä sekä asukkaiden että huoltotöitä suorittavien ammattilaisten turvallisuuden kannalta. Turvavarusteet voidaan asentaa joko kattoremontin yhteydessä tai vanhalle katolle.
  • Tiilikaton pesu ja pinnoitus: Pinnoittamalla tiilikaton pinta voidaan palauttaa alkuperäistä vastaavaan kuntoon. Oikein puhdistettu ja suojattu tiilikatto ei ime vettä sisäänsä. Asianmukaisesti huollettu tiilikatto voi kestää jopa 70 vuotta.
Scroll to Top