Katon korjaustyöt

Katon vauriot ja ongelmat voivat vahingoittaa vakavasti koko kiinteistöä. Ajoissa tehtyjen täsmäkorjausten avulla voidaan mm. estää vuotojen leviäminen kiinteistön muihin rakenteisiin.

Tarjoamme huippuosaamista kattokorjauksiin kaikille katemateriaaleille ja kattotyypeille. Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Kattotiilien vaihtotyöt: Vaihdamme vahingoittuneet kattotiilet uusiin.
  • Lumiesteiden ja muiden kattotuotteiden kiinnitykset: Tarkastamme ja korjaamme lumiesteet sekä muut kattotuotteet.
  • Läpivientien paikkaukset: Vesikatteen läpivientien tiivistäminen on vuototilanteissa kriittisen tärkeää.
  • Savupiippujen korjausmuuraukset: Koviakin kokenut savupiippu saadaan usein kunnostettua tyylikkääksi ja toimivaksi.
  • Savupiippujen pellittämiset: Uudella pellityksellä savupiipun kautta ei pääse syntymään vesivahinkoa.
  • Jiirien korjaukset: Katon lappeiden kohtauspisteet ovat alttiita vuotovahingoille. Korjaamme jiiriin liittyvät vuodot kokemuksella.
  • Muut katon korjaustyöt: Tarjoamme myös muita katolla tehtäviä korjaustöitä, kuten suojapeltien vaihtamisia, peltikaton paikkauksia ja sadevesijärjestelmän korjauksia.

Kiireelliset Kattokorjaukset

Vaikka katto olisi vahvaa tekoa, pohjolan kovat sääolot koettelevat sitä rankasti. Myrskyt tai raskas lumiokuorma voivat aiheuttaa hetkessä suuria vaurioita. Ymmärrämme, että katon korjaustarve voi tulla yllätyksenä. Siksi tarjoamme kiireellisiä korjauksia, kuten puun kaatumisen tai lumi- ja myrskyvaurioiden korjauksia.

Korjaus vai uusiminen?

Jos katto on suhteellisen uusi tai korjaustarvetta lukuunottamatta hyväkuntoinen, täsmäkorjaus on useimmiten soveltuvin vaihtoehto. Pienten vaurioiden ja vuotojen korjaaminen ajallaan voi pidentää katon elinkaarta huomattavasti. Mikäli katto on heikossa kunnossa tai vauriot ovat levinneet laajemmin rakenteisiin, tarvitaan isompaa kattoremonttia.

Jos katon uusimistarve mietityttää, voimme tehdä katollesi kuntotarkastuksen.

Scroll to Top