Kattoturvatuotteiden asennus

Asennamme kattoturvatuotteita kaikille eri katemateriaaleille, oli kyseessä sitten omakotitalo, rivitalo tai teollisuusrakennus.

Meiltä löydät muun muassa seuraavat kattoturvatuotteet:

  • Lumiesteet: Suunnittelemme ja asennamme oikein mitoitetut lumiesteet, jotka suojaavat henkilöitä ja materiaaleja mahdollisilta vahingoilta lumen putoamisen aikana.
  • Kattosillat: Tarjoamme vakaat ja turvalliset kattosillat, jotka mahdollistavat helpon ja turvallisen liikkumisen katolla esimerkiksi huoltotöitä varten.
  • Kattotikkaat: Asennamme kattotikkaat, jotka tarjoavat kätevän pääsyn katolle ja mahdollistavat turvallisen työskentelyn korkeuksissa.

Milloin kattoturvatuotteita tarvitaan?

Kun halutaan varmistaa liikkuminen ja työskentely turvallisesti katolla, kattoturvatuotteet ovat välttämättömiä. Suomen rakentamismääräyskokoelman osa F2 määrää rakennusten käyttöturvallisuudesta. Kiinteät kattoturvatuotteet ovat osa näitä määräyksiä. Kaikissa huollettavissa kohteissa tulee olla kiinteät kulkureitit, ja rakennusvalvonta vaatii kattoturvatuotteiden asentamisen ennen muuttotarkastusta.

Kattoturvatuotteet ovat tärkeitä myös ammattilaisille, jotka suorittavat kattotöitä. Katon huoltotöitä tekeville ammattilaisille, kuten nuohoojille, on taattava turvallinen katolla työskentely. Mikäli kattoturva ei ole ajan tasalla, ammattilaisilla on oikeus kieltäytyä katolle menemisestä. Me toteutamme määräysten mukaisen kokonaisuuden, joka palvelee niin asukasta kuin ammattilaista.

Räätälöityjä ratkaisuja kattoturvatuotteissa

Jokainen kohde on ainutlaatuinen, ja siksi suunnittelemme ja asennamme kattoturvatuotteet aina kohdekohtaisesti. Huomioimme rakennuksen korkeuden, katon tyypin ja muut erityistarpeet, jotta voimme tarjota juuri sinulle sopivimmat ratkaisut.

Kun tarvitset turvallisia ja toimivia kattoturvatuotteita, pyydä meiltä tarjous. Varmistamme, että rakennuksesi katto on turvallinen ja tehokas työskentelyalue niin asukkaille kuin huoltotöitä suorittaville ammattilaisillekin.

Kuvia remonttikohteistamme

Scroll to Top