Tiilikaton pinnoitus

Tiilikatot ovat Suomessa suosittuja niiden kestävyyden, hiljaisuuden ja perinteisen ulkonäön vuoksi. Kuitenkin ajan myötä tiilikatto saattaa menettää parhaimman teränsä ja vaikutelma vanhenevasta katosta kasvaa. Tällöin tiilikaton pinnoitus voi olla ihanteellinen ratkaisu.

Miksi tiilikaton pinnoitus?

Tiilikaton pinnoituksella on monia etuja:

1. Uusi ilme katolle: Pinnoitus tuo vanhan tiilikaton takaisin eloon. Se palauttaa katon alkuperäisen ulkonäön ja kiillon, tekee siitä näyttävämmän ja parantaa kiinteistön ulkonäköä.

2. Parempi sääsuoja: Pinnoitus suojaa tiilikattoasi sateelta, lumelta, ja UV-säteiltä. Se estää kosteuden tunkeutumisen tiilien läpi ja pitää katon kuivana.

3. Pidempi elinkaari: Pinnoitus voi lisätä tiilikaton elinkaarta vuosilla – parhaimmillaan jopa 15-20 vuodella. Se auttaa ehkäisemään tiilien halkeilua ja rapautumista.

4. Helpompi huoltaminen: Pinnoitetun katon huolto on helppoa ja edullista. Sammaleen ja levien kasvu vähenee, eikä kattoa tarvitse puhdistaa niin usein.

5. Ympäristöystävällisyys Pinnoituksessa käytettävät materiaalit ovat ympäristöystävällisiä. Kun tiilikattoa ei tarvitse remontoida isommin, vaan selvitään pinnoituksella, syntyy myös vähemmän rakennusjätettä.

Kuinka pinnoitus suoritetaan?

Tiilikaton pinnoitus vaatii ammattitaitoa ja oikeita materiaaleja. PerusKaton tiilikaton pinnoituspalvelu tarjoaa:

1. Kattopintojen puhdistuksen: Ennen pinnoituksen aloittamista puhdistamme kattotiilet huolellisesti sekä poistamme mekaanisesti sammaleen ja lian.

2. Korjaustyöt: Tarkastamme tiilikatot mahdollisten vaurioiden varalta ja teemme tarvittavat korjaukset ennen pinnoituksen aloittamista.

3. Pinnoituksen: Levitämme pinnoitteen tasaisesti koko tiilikatolle varmistaen, että jokainen tiili pinnoitetaan.

4. Lopputarkastuksen: Kattoremonttimme eivät pääty pinnoitukseen. Tarkastamme lopuksi työn laadun ja varmistamme, että katto on suojattu oikein.

Jos haluat antaa tiilikatollesi uutta elinvoimaa, harkitse tiilikaton pinnoitusta!

Scroll to Top