Tiilikattoremontti

Tiilikattoremontti on investointi, joka suojaa kotiasi vuosikymmenten ajan. PerusKaton tiilikattoremontin ei tarvitse rajoittua pelkästään uuden katon asennukseen, vaan remontin yhteyteen voidaan sovittaessa yhdistää erilaisia kattotöitä, mikä voi tuoda merkittäviä kustannussäästöjä katon elinkaaren aikana. Uuden tiilikaton asennus voi olla myös hyvä tilaisuus uusien läpivientien asentamiseen. Näin erilaiset kattoprojektit voidaan yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi, joka hyödyttää sinua sekä taloudellisesti että käytännöllisesti.

Moderni kattotiili tehdään betonista

Nykyaikaiset kattotiilet valmistetaan betonista ja ne pintakäsitellään maalilla. Tiilien käyttöikä voi olla jopa 70 vuotta, mikä tekee niistä pitkäikäisen ja käytännöllisen ratkaisun.

Betonitiilillä on erinomainen hinta-laatusuhde ja ne antavat katolle suojan ja hyvän toiminnan vuosikymmeniksi. Peltiin verrattuna tiilikate on erittäin hiljainen. Lämpötilavaihteluiden, lintujen tai sateen aiheuttama paukkuminen ja ropina ei vaivaa tiilikattoja. Tiilen eri muodoilla ja väreillä voidaan tehdä isojakin muutoksia katon ulkonäköön, joten voit valita tiilen, joka sopii parhaiten rakennuksesi tyyliin.

Kokonaisvaltainen kattoremontti

Tiilikattoremontin ei tarvitse rajoittua pelkästään katon pintaan. Remontin yhteydessä voidaan tehdä myös erilaisia muutoksia ja uudistuksia katon alla. Uudet lämmöneristeet parantavat rakennuksen energiatehokkuutta ja mukavuutta. Kattojen alapuoliset rakenteet voivat myös vaatia huomiota. Vanhojen eristeiden poisto, puuosien korjaus ja kondenssivesivahinkojen ennaltaehkäisy voivat kaikki olla osa kattoremonttiasi.

Tiilikattoremontin yhteydessä voimme lisätä katon toimivuutta ja turvallisuutta erilaisilla kattotuotteilla. Lumiesteet, kattosillat ja palotikkaat ovat vain muutamia esimerkkejä kattotuotteista, jotka voivat parantaa kattosi ominaisuuksia. Kattoluukut, pieneläinesteet ja piipun pellitys ovat puolestaan yksityiskohtia, jotka tekevät kattoremontistasi entistäkin käytännöllisemmän ja monipuolisemman.

Tiilikaton pinnoitus ja kunnostus

Jos kattosi on vielä hyvässä kunnossa, voimme tarjota myös tiilikaton pinnoitus- ja kunnostuspalveluja. Pinnoituksen avulla voimme uudistaa kattosi ilmeen ja parantaa sen kestävyyttä. Kattoremonttimme ovat aina yksilöllisiä ja räätälöityjä juuri sinun tarpeisiisi.

Remontti alkaa tarkastuksella

Katon tarkastuksen aikana käymme läpi kattotarvikkeet, katon kunnon ja kuuntelemme toiveesi. Näin voimme antaa tarkan arvion kattoremontin hinnasta ja laajuudesta. Hintaamme sisältyy kaikki suunnittelusta toteutukseen ja loppusiivoukseen, jotta saat täydellisen tiilikattoremontin ilman huolia.

Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua saavuttamaan täydellinen tiilikatto, joka suojaa ja kaunistaa kotiasi vuosikymmeniksi eteenpäin!

Kuvia remonttikohteistamme

Scroll to Top