Palvelut

Meiltä saat kattoremontit sekä sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asennukset. Käytämme aina laadukkaita tuotteita hyvän laadun varmistamiseksi. Palvelemme pääasiassa Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueella.

Kattoremontit

PerusKaton peltikattoremontti

Peltikatot

PerusKatto Oy:llä on pitkä kokemus peltikatoista. Kokeneet asentajamme varmistavat, että peltikattosi asennetaan laadukkaasti ja takuutyönä. Tarjoamme monipuolisia peltikattoratkaisuja, joiden avulla saat tarpeisiisi sopivan katon…

PerusKaton tiilikattoremontti

Tiilikatot

Tiilikatto on tyylikäs ja perinteinen katemateriaali. Se vaatii hieman peltikattoa enemmän huoltoa, mutta säännöllisesti huollettuna myös tiilikatto on pitkäikäinen valinta.Tiilikattoremontti on investointi, joka suojaa kotiasi vuosikymmenten ajan…

Muut

PerusKatto Oy:n sadevesijärjestelmän remontti

Sadevesi­järjestelmät

Sade on osa luonnon kiertokulkua, mutta se myös koettelee rakennuksen kestävyyttä erityisesti syksyisin ja keväisin. Rankat sateet ja sulamisvedet voivat aiheuttaa ongelmia, ellei rakennuksessa ole toimivaa sadevesijärjestelmää. PerusKatto Oy tarjoaa kattavat sadevesijärjestelmän remontti- ja asennuspalvelut, jotka pitävät rakennuksesi suojassa ja kuivana vuodesta toiseen.

PerusKatto Oy:n kattoturvatuotteiden asennus

Kattoturva­tuotteet

Kattoturvatuotteet eli lumiesteet, kattosillat ja erilaiset tikkaat tekevät katolla liikkumisesta turvallisempaa sekä tekevät pihalla liikkumisen turvalliseksi. Siksi ne kuuluvat jokaisen katon vakiovarusteisiin.Kun tarvitset turvallisia ja toimivia kattoturvatuotteita, pyydä meiltä tarjous. Varmistamme, että rakennuksesi katto on turvallinen ja tehokas työskentelyalue niin asukkaille kuin huoltotöitä suorittaville ammattilaisillekin.

PerusKatto Oy:n katon huoltotyöt

Huoltotyöt

Vesikatto saattaa jäädä vähälle huomiolle, mutta sen merkitys kiinteistön kokonaiskestävyydelle on suuri. Säännöllinen ja ennakoiva kattohuolto on avainasemassa katon pitkän elinkaaren kannalta.

PerusKatto Oy:n katon korjaustyöt

Korjaustyöt

Katon vauriot ja ongelmat voivat vahingoittaa vakavasti koko kiinteistöä. Ajoissa tehtyjen täsmäkorjausten avulla voidaan mm. estää vuotojen leviäminen kiinteistön muihin rakenteisiin. Teemme mm. piippujen korjausmuurauksia ja pellityksiä, sekä muita katolla ja sen läheisyydessä tehtäviä korjaustöitä.

Kuvia remonttikohteistamme

Scroll to Top