Kattoremontti Nurmijärvi

PerusKatto huoltaa, korjaa tai uusii omakotitalojen ja pienten taloyhtiöiden katot suurella sydämellä Nurmijärvellä ja sen ympäristössä. Katto on kotisi tärkein suoja ja vaikuttaa merkittävästi kodin ulkonäköön. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että se on kunnossa.

Kattoremontti ei ainoastaan suojaa kotiasi sateilta ja tuulelta, vaan se myös nostaa kotisi arvoa. Oli kyseessä sitten pieni korjaus tai täydellinen kattoremontti, voit luottaa ammattitaitoiseen palveluumme. Autamme sinua saamaan kotisi katon parhaaseen mahdolliseen kuntoon.

Näin etenee kattoremontti Nurmijärvellä

 1. Remontin suunnittelu

  Tarkastamme katon kunnon ja suunnittelemme kanssasi remontin laajuuden sekä katolle sopivat materiaalit ja varusteet. Saat kiinteän tarjouksen remontista.

 2. Putoamissuojauksen asennus

  Varmistamme, että katolla tehtävät työt sujuvat turvallisesti. Asennamme tarvittavat telineet, suojakaiteet ja esteet.

 3. Vanhan katon purku

  Puramme uusittavat kattorakenteet ja lajittelemme ne kierrätystä varten.

 4. Uuden katon asennus

  Asennamme aluskatteet, ruodelaudoitukset ja uuden katemateriaalin. Teemme sovittaessa myös muut katon korjaustyöt, kuten piippujen korjausmuuraukset.

 5. Katon varusteiden asennus

  Asennamme sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet, kuten kulkusillat ja lumiesteet.

 6. Siivous ja kohteen luovutus

  Jätämme kohteen siistiin kuntoon ja kierrätämme jätteet. Luovutetuilla kohteillamme on 5 vuoden asennustakuu sekä 25 vuoden tehdastakuu kattoturvatuotteilla ja sadevesijärjestelmillä. Kattopeltimme tekninen takuu on jopa 50 vuotta!

Scroll to Top