Kattoremontti Mäntsälä

PerusKatto on kokenut kattoremonttiyritys, joka palvelee Mäntsälän alueen omakotiasujia ja pieniä taloyhtiöitä. Ymmärrämme, että katto on kodin tärkein suoja ja samalla merkittävä osa sen ulkonäköä ja arvoa. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan Mäntsälässä kattoremontteja, jotka kestävät aikaa.

Miksi valita PerusKatto Mäntsälässä?

 1. Paikallista asiantuntemusta: Olemme paikallinen yritys.
 2. Laadukkaat materiaalit: Käytämme ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja, jotta voimme taata uudelle tai korjatulle katollesi pitkän elinkaaren.
 3. Kokenut tiimi: Meillä on ammattitaitoinen ja kokenut tiimi, joka on tehnyt kattoremontteja jo yli 10 vuoden ajan.
 4. Kattava palveluvalikoima: Tarjoamme kattoremonttipalveluita eri materiaaleille, kuten tiili-, pelti-, huopakatteille. Voimme myös auttaa lisäpalveluissa, kuten aluskatteen uusimisessa tai kattotuolien korjauksessa.
 5. Selkeät ja kilpailukykyiset hinnat: Saat läpinäkyvän ja kilpailukykyisen tarjouksen, jotta kattoremonttisi ei aiheuta yllättäviä kustannuksia.

Näin etenee PerusKaton kattoremontti Mäntsälässä

 1. Remontin suunnittelu

  Tarkastamme katon kunnon ja suunnittelemme kanssasi remontin laajuuden sekä katolle sopivat materiaalit ja varusteet. Saat kiinteän tarjouksen remontista.

 2. Putoamissuojauksen asennus

  Varmistamme, että katolla tehtävät työt sujuvat turvallisesti. Asennamme tarvittavat telineet, suojakaiteet ja esteet.

 3. Vanhan katon purku

  Puramme uusittavat kattorakenteet ja lajittelemme ne kierrätystä varten.

 4. Uuden katon asennus

  Asennamme aluskatteet, ruodelaudoitukset ja uuden katemateriaalin. Teemme sovittaessa myös muut katon korjaustyöt, kuten piippujen korjausmuuraukset.

 5. Katon varusteiden asennus

  Asennamme sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet, kuten kulkusillat ja lumiesteet.

 6. Siivous ja kohteen luovutus

  Jätämme kohteen siistiin kuntoon ja kierrätämme jätteet. Luovutetuilla kohteillamme on 5 vuoden asennustakuu sekä 25 vuoden tehdastakuu kattoturvatuotteilla ja sadevesijärjestelmillä. Kattopeltimme tekninen takuu on jopa 50 vuotta!

Scroll to Top